Skip to main content

Την 1η Φεβρουαρίου 2021, η COCO Collective Ownership Company Limassol Limited προχώρησε στην πρώτη συμφωνία παραχώρησης μετοχών προς την ίδια και την προσχώρηση της πρώτης Συμμετέχουσας Εταιρείας στο δίκτυο συνεταιρισμού και συνεργασίας της COCO Limassol. Βάσει της συμφωνίας, ο κος Γιώργος Ιουλιανός παραχώρησε στην COCO Limassol το 10% των μετοχών της εταιρείας του Oneplan Consulting Ltd καταστώντας την COCO Limassol, και κατ’ επέκταση όλα τα Μέλη της, νόμιμους ιδιοκτήτες και δικαιούχους του 10% της εταιρείας Oneplan Consulting Ltd.

Η Oneplan Consulting Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες και νεοσύστατους οργανισμούς. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ετοιμασία μελετών βιωσιμότητας και επιχειρηματικών πλάνων, την επιχειρηματική ανάλυση και στρατηγικό σχεδιασμό, τις εκτιμήσεις αξίας εταιρειών, μελέτες αγοράς, ανάλυση και καταγραφή εσωτερικών πολιτικών και διαδικασιών, μελέτες δέουσας επιμέλειας, καθώς και την παροχή βοήθειας για χρηματοδότηση έργων και εταιρειών από χρηματοδοτικά προγράμματα, τράπεζες και επενδυτές.

Η συμφωνία με τον κο Γιώργο Ιουλιανό και την Oneplan Consulting Ltd σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των εργασιών της COCO Limassol και την απαρχή μετουσίωσης του οράματός της σε πράξη, βάσει του οποίου η Επαρχία Λεμεσού θα καταστεί ένας τόπος συνεργασίας, αλληλοϋποστήριξης και αειφόρου ευημερίας για όλους τους κατοίκους της.

Δες το προφίλ της Εταιρείας εδώΔες το προφίλ της Εταιρείας εδώ
COCO Limassol – Oneplan consulting logo